Διατροφική Αξία Αποξηραμένων Φύλλων Ιπποφαούς

Η εργαστηριακή ανάλυση στα αποξηραμένα φύλλα του ιπποφαούς (hippopahes) έδειξε πως τα οφέλη στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού είναι σημαντικά. Αναλυτικότερα, τα αποξηραμένα φύλλα έχουν υψηλή διατροφική αξία καθώς είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά (ω3 – ω6), εδώδιμες ίνες, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. 
Διαβάστε περισσότερα


κλάδεμα ιπποφαές

Κλάδεμα Ιπποφαές Συνεταιρισμού Σεζόν 2015

Η αρχή της νέας σεζόν του συνεταιρισμού για το 2015 ξεκίνησε με το προγραμματισμένο ετήσιο κλάδεμα του Ιπποφαούς.

Ο Πρόεδρος και οι τομεάρχες επισκέπτονται τις βιολογικές καλλιέργειες των μελών για την σωστή ανάπτυξη και καρποφορία του φυτού. Διαβάστε περισσότερα


H Πελοποννησιακή Γη στο συνέρδιο Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μ.Βρετανία συνέδριο με θέμα Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική.
Διαβάστε περισσότερα


Αποξηραμένα Φύλλα Ιπποφαές

ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Αποξηραμένα Φύλλα Ιπποφαούς

Φύλλα Ιπποφαούς

Φύλλα Ιπποφαούς

  Tα φύλλα ιπποφαούς γίνονται και θεραπευτικά ροφήματα.

  Το τσάι που παράγεται από τα φύλλα περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και λιπαρά οξέα. Μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου και καλίου περιέχονται στα φύλλα του Ιπποφαούς. Όπως επίσης και β-καροτίνη, φλαβονοειδή, λυκοπένιο, πολυφαινόλες  φολικό οξύ, κατεχίνες, φερουλικό οξύ, σαλικυκλικό οξύ, βιταμίνη Ε και ελλαγικό οξύ.

Διαβάστε περισσότερα


Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ» στην έκθεση Κορινθία 2014

Η παρουσία του συναιτερισμού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ» στην 6η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2014 που έλαβε διάρκεια από 1-10-2014 έως 5-10-2014 και διοργάνωσε το επιμελητήριο Κορίνθου και η HELEXPO.
Διαβάστε περισσότερα


Αγροτικός συνεταιρισμός Πελοποννησιακή Γη, Διαδικτυακή Βάση Διαχείρισης Δεδομένων ιχνηλασιμοτητας & Ασφάλειας Τροφίμων

 Διαδικτυακή Βάση Διαχείρισης Δεδομένων ιχνηλασιμοτητας & Ασφάλειας Τροφίμων

 

 Σας παρουσιάζουμε την διαδικτυακή βάση διαχείριση δεδομένων ιχνηλασημότητας e-cert.gr που υποστηρίζει τις καλλιέργειες των μελών του  συνεταιρισμού «Πελοποννησιακή Γη».
Διαβάστε περισσότερα